Να σας συστήσω τον νέο μου φίλο που φέρνει καλοκαιρινό αεράκι στο γραφείο!

Θα σας περιγράψω την κατάσταση στο γραφείο! Το Yes I Do τρέχει, το ΒΟΟΜ ξεκινάει, κοιτάμε μακέτες, στήνουμε θέματα, γράφουμε άρθρα, κάνουμε φωτογραφίσεις!

Θα το χαρακτήριζα ως έναν μεγάλο πανικό που σε συνδυασμό με τη ζέστη μάς έχει καταβάλλει για τα καλά!

 

Μέχρι την ημέρα που έφερα στο γραφείο τον νέο μου κολλητό φίλο! Γιατί τον αγαπώ λες και είναι ο κολλητός μου! Μόνο αγκαλιά που δεν τον παίρνω! Ή καμιά φορά το κάνω και αυτό!

Αλήθεια σας λέω, αυτό το φανταστικό μηχάνημα το έχω λατρέψει! Είναι ο αεροψυκτήρας της Sencor που στην ουσία είναι ανεμιστήρας, υγραντήρας αέρα και ψύκτης αέρα σε μία συσκευή! 

Δεν θα σας πω πολλά, απλά θα μοιραστώ μαζί σας ότι έχει επιλογή λειτουργίας "φυσικό αεράκι" λες και είσαι δηλαδή σε κάποια παραλία και πίνεις το καφεδάκι σου δίπλα στη θάλασσα και σε φυσάει το αεράκι του Αιγαίου, έχει επιλογή ύπνου (έτσι όπως πάμε είναι πιθανό να κοιμηθούμε στο γραφείο κάποιο βράδυ, οπότε το λες και χρήσιμο!), έχει τηλεχειριστήριο, έχει οθόνη LED με μπλε φωτισμό, φίλτρο σκόνης που πλένεται (ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!), μεταφέρεται πανεύκολα πάνω στις 4 ροδούλες του και γενικά από τη μέρα που ήρθε στο γραφείο μας έχει αλλάξει η ζωή μας!

Δείτε λίγο πώς δουλεύω πλέον!

Ε, εντάξει καμιά φορά θα με βρείτε και έτσι!

Ο αεροψυκτήρας  SFN 9011SL της Sencor έχει φέρει στο γραφείο μας άλλο αέρα! Καλοκαιρινό!

Και δεν μπορούσα να μην το μοιραστώ μαζί σας γιατί ξέρω ότι αν τον πάρετε στο σπίτι ή το γραφείο σας θα ζήσετε και εσείς αυτή τη μοναδική εμπειρία!

Σας φιλώ, πάω να ενεργοποιήσω τη λειτουργία με το φυσικό αεράκι! Έτσι για να πιστεύω ότι είμαι σε κάποια παραλία των Κουφονησίων!

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

Photos | Danai Issaris

Location | Yes I Do Offices

TELEIOOOO

Φαίνεται φανταστικό! θα το πάρω για το σαλόνι μας!

Leave a Reply

go to top