Φανταστικά νέα: Γίνε κι εσύ "αστέρι" ευχής με 100 ευρώ τον χρόνο και μοίρασε αγάπη και ελπίδα στους μικρούς μαχητές της ζωής!

Τα νέα του Make-a-wish-Ελλάδος είναι φανταστικά γιατί τώρα, όλοι εμείς που δεν ξέραμε πώς να προσφέρουμε ουσιαστικά, θέλαμε να βοηθήσουμε αλλά ήταν έτσι ο χρόνος και το πιεσμένο πρόγραμμα που η υιοθεσία μιας ευχής φάνταζε ένα δύσκολο project τώρα μπορούμε να γίνουμε ένα φωτεινό αστέρι του οργανισμού προσφέροντας 100 ευρώ!

ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ για ιδιώτες ! 

Προσφέροντας €100 το χρόνο γίνεστε και εσείς ενεργό κομμάτι του Οργανισμού, ένα ακόμα φωτεινό αστέρι της σπουδαίας αυτής οικογένειας. Ένα από τα πολύτιμα αστέρια που φωτίζουν τις ζωές παιδιών, ενώ εκείνα παλεύουν για τη ζωή τους.

Η κονκάρδα:

Μια τιμητική, συλλεκτική κονκάρδα εμπνευσμένη από το αστέρι του Make-A-Wish θα σταλεί σε εσάς αμέσως μετά τη δωρεά των €100.

Ένα μικρό, αλλά πολύ μεγάλο ευχαριστώ που είστε πλέον μέλος αυτής της οικογένειας. Μια κονκάρδα που διαδίδει την αγάπη, την ελπίδα και το όραμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Φόρεσε το pin και με υπερηφάνεια μίλησε για αυτό σε φίλους και γνωστούς. Κάλεσέ τους να έρθουν σε μία μεγάλη οικογένεια ελπίδας και αισιοδοξίας! Άλλωστε το «ευχαριστώ» όταν εκφράζεται γιγαντώνεται και παραδειγματίζει.

Γίνετε σήμερα μέλη της μεγάλης αυτής οικογένειας και δώστε χαρά και ελπίδα στους μικρούς μαχητές της ζωής! Μην το αφήσετε για αύριο! Κάντε κλικ https://makeawish.gr

Και πριν κλείσετε αυτό το άρθρο θα ήθελα να δείτε το βίντεο της ευχής του Ορέστη... Αξίζει..

https://www.youtube.com/watch?v=zwzqw3NyoGA

 

Leave a Reply

go to top