Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί. Πώς φτιάχνω τον δικό μου Nespresso Freddo και πώς τον απολαμβάνω στον καναπέ μου πριν φύγω για τη δουλειά.'

Το πρώτο πράγμα που κάνω κάθε πρωί. Πώς φτιάχνω τον δικό μου Nespresso Freddo και πώς τον απολαμβάνω στον καναπέ μου πριν φύγω για τη δουλειά.

Θα με χαρακτήριζα ερωτευμένη με τον καφέ. Αν σκέφτομαι ένα πράγμα το πρωί όταν ανοίξω τα μάτια μου είναι η πρώτη γουλιά του πρωινού καφέ. Το άρωμά του, η αίσθηση αναζωογόνησης και ο συνειρμός που μου δημιουργείται αμέσως ότι μια νέα μέρα μόλις ξεκινάει!

 Ο τέλειος καφές είναι για μένα κάτι σαν προϋπόθεση για μια καλή μέρα. Είμαι απαιτητική το παραδέχομαι. Δεν δέχομαι τίποτα λιγότερο από το τέλειο γι΄αυτό έχω φροντίσει να εξασφαλίζω στον εαυτό μου αυτή τη μικρή μα τόσο σημαντική καθημερινή πολυτέλεια.

 

Ο τέλειος Freddo Espresso ή Freddo Cappuccino μπορεί να είναι κάθε μέρα στο ποτήρι σου, αρκεί να διαλέξεις την αγαπημένη σου Εκλεκτή Ποικιλία. Η Nespresso άλλωστε,  προτείνει 9 Εκλεκτές Ποικιλίες με έντονο άρωμα για τη χαρά ενός κρύου καφέ, η προσωπική προτίμηση όμως είναι ο βασικός οδηγός και μάλιστα σε διπλή δόση.

 

My Freddo Espresso:

Για την παρασκευή του Freddo Espresso χρειάζονται δύο διαδοχικές δόσεις από την ίδια Εκλεκτή Ποικιλία, παγάκια, εάν επιθυμούμε και ζάχαρη. Τόσο απλά! 

An amazing Freddo Cappuccino:

Υποδειγματικός Freddo Cappuccino στο σπίτι σου; Ω ναι γίνεται! Αρκεί να δημιουργήσεις στο Aeroccino το αφρόγαλα και να το προσθέσεις στον καφέ σου! Η απαλή υφή του προετοιμάζει τους γευστικούς κάλυκες για μία ενθουσιαστική γευστική εμπειρία, όταν όλο το υπέροχο αρωματικό προφίλ και το σώμα του καφέ τους κατακλύσει.


           

Και να σας πω κάτι; Μην πιείτε τον πρώτο σας καφέ στο πόδι! Ξυπνήστε 10 λεπτά νωρίτερα για να δώσετε στον εαυτό σας την πολυτέλεια να τον απολαύσει για ένα 10λεπτο στον καναπέ. Η μέρα δεν πρέπει να ξεκινάει με άγχος και πίεση, αλλά με 10 λεπτά αφιερωμένα σε εσάς. Οργανώστε τις σκέψεις σας, το πρόγραμμά σας, απολαύστε τον καφέ σας και σηκωθείτε έτοιμοι για να αντιμετωπίσετε τις νέες προκλήσεις!

Εσύ τι καφέ πίνεις;

Κάνε κλικ εδώ και εδώ για μια πρώτη γεύση του πιο αρωματικού καφέ της ζωής σου...

 

Συμφωνώ απολύτως! Είναι ιεροτελεστία! Ποια γεύση σου αρέσει περισσότερο;

Leave a Reply

go to top