Πασχαλινό Μπαζάρ από το Ίδρυμα "Η Μέλισσα". Θα ήθελα να το στηρίξετε, αξίζει!

 

To Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» διοργανώνει διαδικτυακό πασχαλινό μπαζάρ (bazaar.stegimelissa.gr), με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του ιδρύματος. Στο μπαζάρ διατίθενται χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες από τους εθελοντές του ιδρύματος και πωλούνται διάφορα είδη με το logo της «Μέλισσας» όπως σημειωματάρια, κούπες, στυλό, ξυλομπογιές και μπρελόκ. Υπάρχει, επίσης, η δυνατότητα της χρηματικής δωρεάς για την ενίσχυση του ιδρύματος.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το μπαζάρ στο bazaar.stegimelissa.gr και να κάνετε τις αγορές σας είτε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας είτε τηλεφωνικώς στο 2310830582. Όλα τα έσοδα του μπαζάρ πηγαίνουν αποκλειστικά στο ίδρυμα «Μέλισσα» και το βοηθούν για να μεγαλώσουν σωστά τα κορίτσια που φιλοξενεί.

 

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΜΕΛΙΣΣΑ»

  Το Ορφανοτροφείο Θηλέων Θεσσαλονίκης «Η Μέλισσα» διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα το κουράγιο. Θα συμμετέχουν άνθρωποι που έχουν αντιμετωπίσει εμπόδια και δυσκολίες στην ζωή τους για να μοιραστούν μαζί μας τις δικές τους ιστορίες όπως και αξιόλογοι ακαδημαϊκοί για να συζητήσουμε τι σημαίνει κουράγιο και τους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βρούμε το κουράγιο για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες της ζωής και να συνεχίσουμε να επιβιώνουμε. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαΐου στην πλατφόρμα ZOOM. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στη δράση αποτελεί μια ελάχιστη χρηματική δωρεά στο ίδρυμα «Η Μέλισσα» μέσω της ιστοσελίδας του διαδικτυακού μπαζάρ ( bazaar.stegimelissa.gr ). Με την ολοκλήρωση της δωρεάς, λαμβάνετε email με το σύνδεσμο της εκδήλωσης στην πλατφόρμα ZΟΟΜ.

 

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του ιδρύματος (http://www.stegimelissa.gr/index.asp) και ακολουθήστε την «Μέλισσα» στις σελίδες της σε Facebook (https://www.facebook.com/stegimelissa/) και Instagram (https://www.instagram.com/stegi_melissa/) για να μάθετε την ακριβή ημερομηνία της εκδήλωσης αλλά και για να ενημερώνεστε για τις επερχόμενες δράσεις του ιδρύματος «Μέλισσα».

 

Καλό Πάσχα σε όλους!

 

Leave a Reply

go to top