Melissa School for Food | Τα λαχανικά "εισβάλλουν" κρυφά στο αγαπημένο πιάτο των παιδιών μας! Τη μακαρονάδα!
Στην κουζίνα γράφονται οι πιο νόστιμες ιστορίες, πόσο μάλλον όταν μαγειρεύεις μαζί με τα παιδιά σου!
Επιστρέψαμε στο σχολείο και φέτος, περισσότερο από ποτέ, θα πρέπει να τονώσουμε τον οργανισμό μας με θρεπτικά συστατικά! Δυστυχώς όμως πολλά παιδάκια, δεν τρώνε εύκολα τα λαχανικά και οι μαμάδες -λογικό είναι- αγχώνονται πολύ.
Φίλες mommies, σας έχω νέα!
Ανακάλυψα τη σειρά Melissa Veggie και μοιράζομαι μαζί σας μια πανεύκολη και απίστευτα λαχταριστή συνταγή που θα λα-τρέ-ψε-τε!
Με απλά λόγια, τα λαχανικά "εισβάλλουν" κρυφά στο αγαπημένο πιάτο των παιδιών μας! Τη μακαρονάδα!
Δείτε λοιπόν μια συνταγή με σπαγγέτι Melissa Veggie με καρότι! Σπαγγέτι φτιαγμένα μόνο από σιμιγδάλι σκληρού σιταριού και 30% πολτό από φρέσκο καρότο. Με απολαυστική γεύση και διατροφικά οφέλη! Τι άλλο να ζητήσει η Ελληνίδα μάνα;
Πάμε να φτιάξουμε τη συνταγή μας!
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 250 γρ. Σπαγγέτι Melissa με Καρότο
- 20 γρ. βούτυρο
- αλάτι – φρέσκο πιπέρι
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΤΣΑ
- Ελαιόλαδο
- 30 τοματίνια
- Ένα κυπελλάκι ελιές σε ροδέλες
- 1 κούπα τριμμένη παρμεζάνα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε αλατισμένο νερό που βράζει ρίχνουμε τα Σπαγγέτι με Καρότο Melissa και τα βράζουμε 8-9 λεπτά, ανάλογα με τον τρόπο που μας αρέσει.
Για τους μεγάλους al dente, για τα παιδάκια ίσως τα αφήνουμε ένα λεπτό παραπάνω.
Την ίδια ώρα, σε ένα τηγάνι, ρίχνουμε ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα τοματίνια και τις ελιές σε ροδέλες σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε αλάτι και φρέσκο πιπέρι!
Μόλις ετοιμαστούν τα μακαρόνια, τα στραγγίζουμε και τα βουτυρώνουμε.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε τα μακαρόνια πάνω στα τοματίνια και τις ελιές και ανακατεύουμε απαλά.
Σερβίρουμε στο πιάτο μας και προσθέτουμε την παρμεζάνα.
---> Δοκιμάστε και τις υπόλοιπες γεύσεις Melissa με Σπανάκι και Πατζάρι! Είναι προϊόντα 100% φυτικής προέλευσης, χωρίς συντηρητικά και χωρίς χρωστικές ουσίες
Με αγάπη,
Μυρτώ
Leave a Reply