Εσείς τι έχετε πάντα στην κατάψυξή σας;
Λένε πως το ψυγείο μιας γυναίκας λέει πολλά για την προσωπικότητά της. Το ίδιο και η κατάψυξή της. Το τι θες να έχεις πάντα εκεί για κάθε ανάγκη που θα προκύψει δείχνει σίγουρα πολλά πράγματα για εσένα και το πώς θες να περνάς το χρόνο σου με την οικογένεια ή την παρέα σου.
Eγώ στην κατάψυξή μου λοιπόν, έχω πάντα Ζύμη κουρού Χρυσή Ζύμη, 2 φύλλα τριφτής ζύμης κουρού ιδανικά για τάρτες και πίτες!
Αγαπώ πολύ το συγκεκριμένο φύλλο γιατί αναβαθμίζει ακόμα και τις πιο απλές συνταγές.
Ή ακόμα καλύτερα , δεν θέλει συνταγές!
Μπορείς να φτιάξεις σε ελάχιστο χρόνο, μία θαυμάσια συνταγή μόνο με πράγματα που έχεις στο ψυγείο σου! Εγώ σήμερα είχα τυρί, αυγά, τοματίνια, πιπεριά και φιλέτο γαλοπούλας. Ήταν αρκετά για να κάνω τα σάλια του Οδυσσέα να τρέχουν!!!
Βγάλτε τη ζύμη κουρού από την κατάψυξη και αφήστε τη μέσα στη συσκευασία της σε θερμοκρασία δωματίου μέχρι να ξεπαγώσει καλά, σχεδόν δηλαδή 2 ώρες. Ξετυλίξτε τα φύλλα και δημιουργήστε ελεύθερα!!!
Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180°C βαθμούς και αφήστε το δημιούργημά σας να...ροδοκοκκινίσει!
MyTip: Αν κάνετε κάτι για εσάς και τα παιδιά σας σε μικρό σκεύος, χρησιμοποιήστε μόνο το ένα φύλλο! Το άλλο αφήστε το στην κατάψυξη για την επόμενη φορά!
Καλή όρεξη και μη χάνεστε... έρχεται yummy διαγωνισμός !
** Sweet and Secret Tip: Χρησιμοποιήστε τη Ζύμη κουρού της Χρυσής Ζύμης για γλυκιές δημιουργίες! Θα σας εκπλήξει το αποτέλεσμα!
Προτείνω φυσικά κάτι σοκολατένιο! Βάλτε μια στρώση ζύμης και μια στρώση πραλίνα. Η επόμενη στρώση θα πρέπει να έχει ροδέλες μπανάνας και φουντούκια. Κλείστε το έργο τέχνης σας, με ένα ακόμα φύλο ζύμης και αλείψτε με κρόκο αυγού! Δεν περιγράφω άλλο!
Leave a Reply