Τα name it "προσγειώνονται" σε επιλεγμένα καταστήματα Μουστάκας και μας προσκαλούν στο πιο χρωματιστό καλοκαίρι!

Τα name it "προσγειώνονται" σε επιλεγμένα καταστήματα Μουστάκας και μας προσκαλούν στο πιο χρωματιστό καλοκαίρι!

Οι διακοπές είναι προ των πυλών και επιτέλους απαλλασσόμαστε από τις υποχρώσεις και τα άγχη του χειμώνα για να κοιτάξουμε με αισιοδοξία το καλοκαίρι που φτάνει! Τα παιδιά μας μεγάλωσαν και ήρθε η ώρα να ανανεώσουμε τις ντουλάπες τους με τα πιο ποιοτικά και εξαιρετικής αισθητικής ρούχα name it. 

Tα ρούχα name it είναι άνετα, ποιοτικά και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα! Το brand παρακολουθεί τις σύγχρονες τάσεις και τις προσαρμόζει στο δικό της στιλ, με γνώμονα την άνεση, την ποιότητα και την ασφάλεια, γεμίζοντας με λαχταριστά χρώματα και σχέδια τις ντουλάπες των παιδιών μας! Πραγματικά θα ενθουσιαστείτε όχι μόνο με τα συναρπαστικά σχέδια αλλά και με τη μοναδική ποιότητα των ρούχων που θα την αισθανθείτε με το πρώτο άγγιγμα. Γιατί εμείς οι μαμάδες για τα παιδιά μας θέλουμε μόνο το καλύτερο...

Μα δείτε πόσο τέλεια είναι!

Τα ρούχα name it απευθύνονται σε ανήσυχους fashionistas ηλικίας 0-12 ετών, σε παιδιά που ζουν μέσα στην ενέργεια, το κέφι και αγαπούν να παίζουν, να μαθαίνουν, να εξερευνούν, να χαμογελούν και εδώ και λίγες ημέρες θα τα βρείτε και σε επιλεγμένα καταστήματα Μουστάκας για να γίνει το shopping παιχνιδάκι!

Να σας πω οπωσδήποτε πως η name it δημιουργεί ρούχα φιλικά προς το ευαίσθητο παιδικό δέρμα χρησιμοποιώντας ένα ευρύ φάσμα φυσικών και τεχνητών ινών.και ανταποκρινόμενη στην ανάγκη της εποχής για ηθική μόδα, προμηθεύεται και χρησιμοποιεί υλικά με περιορισμένο υδατικό, ενεργειακό και χημικό αποτύπωμα, που δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.

Καλό καλοκαίρι και καλά ψώνια!

Με αγάπη,

Μυρτώ

 

Site: bestsellerclothing.gr

Facebook: Bestseller Greece

Instagram: nameit_gr

Leave a Reply

go to top