Καλωσήρθατε στο Malibu σπίτι της Barbie! Τι να σας κεράσουμε;

Σας καλωσορίζω στο Malibu Σπίτι της Barbie, τον κρυφό πόθο κάθε κοριτσιού, μικρού ή πιο μεγάλου που ονειρεύεται να παίζει με τις ώρες στο πιο χρωματιστό, ευρηματικό και υπέροχο σπίτι που δημιουργήθηκε ποτέ! Θυμάμαι τον εαυτό μου μικρό κοριτσάκι να παίζω με τις ώρες σε ένα ατελειώτο role playing που με έκανε πραγματικά ευτυχισμένη! Και τώρα ήρθε η ώρα να το στήσω για να παίξει η Ιριάνα με τις δικές της φιλενάδες!

Αυτό που δεν καταλαβαίναμε ως παιδιά, αλλά το βλέπω τώρα που είμαι μαμά είναι πως το Σπίτι της Barbie καλωσορίζει τα παιδιά και εμπνέει τη φαντασία τους για ατελείωτο, δημιουργικό παιχνίδι που δεν έχει τέλος!Το σπίτι ανοίγει για να αποκαλύψει πολλούς χώρους παιχνιδιού και διασκεδαστικά χαρακτηριστικά, ενώ με δύο ορόφους, πλάτος 60 εκ., μέρη που μετατρέπονται και περισσότερα από 25 κομμάτια για να διακοσμήσουν τα έξι δωμάτια, τα παιδιά θα δημιουργήσουν αμέτρητες ιστορίες! 


Τα έπιπλα και τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν κλασικά κομμάτια με την υπογραφή της Barbie, όπως ο ροζ καναπές και το άσπρο στρογγυλό τραπέζι, και τα μικρότερα κομμάτια, όπως το σερβίτσιο και το επιτραπέζιο παιχνίδι, προσφέρουν ακόμα περισσότερη διασκέδαση. Μερικά κομμάτια διαθέτουν χερούλι για να μπορεί να τα κρατήσουν οι Barbie και είναι σχεδιασμένα για να τοποθετούνται σε βάσεις και να μένουν στη θέση τους. Πολύ σημαντικό feature γιατί δεν χάνεται τίποτα! 

Το σπίτι της Barbie είναι όμως και πολυμορφικό! Το ντους γίνεται τουαλέτα ομορφιάς, 

η οροφή γίνεται κουκέτα για να κοιμούνται οι 4 αδερφούλες της Barbie, 

η κουζίνα έχει ψυγείο και φούρνο που ανοίγουν,

το σαλόνι μετατρέπεται σε δωμάτιο ψυχαγωγίας (το αγαπώ!),

και ο φράχτης με το αυτοκόλλητο του BBQ επεκτείνει το παιχνίδι και στον κήπο!

Φέτος τα Χριστούγεννα, παίξτε με τις κόρες σας με το σπίτι της Barbie, διηγηθείτε ιστορίες με την Barbie και τις αδερφές της, που διασκεδάζουν κάνοντας μπάρμπεκιου ή ένα πάρτι ή απλά που περνάνε μία όμορφη ημέρα στο σπίτι και εμπνεύστε τα κορίτσια για αμέτρητες ιστορίες και εξερευνήσεις! Και μην χεχνάτε, όταν ένα παιδί παίζει με την Barbie, φαντάζεται όλα όσα μπορεί να γίνει όταν μεγαλώσει! 

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

Photos | Alexandros Makris

Leave a Reply

go to top