Ο φανταστικός κόσμος του Delfino Kids - Εκπτώσεις 70% για μωρά και παιδιά με στυλ!

Αν ζητήσουμε από ένα παιδί να ζωγραφίσει τον κόσμο, σίγουρα αυτός θα είναι γεμάτος χρώματα, συννεφάκια, χαρούμενες φατσούλες και πολλά, πολλά ακόμα φανταστικά στοιχεία που μόνο το μυαλουδάκι ενός μικρού παιδιού θα μπορούσε να επινοήσει!

Έτσι δημιουργήθηκε κι ο φανταστικός κόσμος του delfino kids.

Εδώ το chic & casual παντρεύεται με τα πιο ευφάνταστα elements και το αποτέλεσμα είναι απλά μαγευτικό! Φιόγκοι και βολάν, παιχνιδιάρικα patterns —floral, polka dot, καρό—στάμπες με smart quotes και πολλά ακόμα στοιχεία συνδυάζονται με πολύ αγάπη για τα παιδιά, τη μόδα και αρκετή αστερόσκονη για ακόμα μεγαλύτερη δόση μαγείας!

Το delfino kids είναι μία από τις λίγες πλέον αμιγώς ελληνικές επιχειρήσεις, καθώς όλα τα ενδύματα σχεδιάζονται και δημιουργούνται στην Ελλάδα με αφοσίωση στην λεπτομέρεια και σκοπό την προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Η επιμονή στη χρήση άριστων πρώτων υλών, αλλά και οι υψηλές προδιαγραφές στην παραγωγή των ενδυμάτων είναι οι λόγοι που κάνουν τα ρούχα delfino kids να ξεχωρίζουν.

Μη χάνετε χρόνο, επισκεφθείτε άμεσα το E-Shop ή κάποιο από τα φυσικά καταστήματα της εταιρείας και ανακαλύψτε όλα τα stylish ρούχα με έκπτωση 70%! Αυτή κι αν είναι προσφορά!

Γιατί τίποτα δεν αξίζει όσο το χαμόγελο των παιδιών μας!

 

Agapo Delfino Myrto mou..exoun exairetika rouxa!
Πήρα για τον γιο μου τέλεια tshirts αλλά θέλω να ξαναπάω

Όντως έχει τόση έκπτωση; Μέχρι πότε; Θέλω να πάω!

Piga & ta sikosa ola!!

Leave a Reply

go to top