Εσείς μάθατε για το νέο IKEA pop-up store;

Μεγάλη χαρά πήρα με το Pop Up Store της ΙΚΕΑ που άνοιξε στον Πειραιά για λίγους μήνες (ως τις 30/11) και θέλω να τη μοιραστώ μαζί σας!

Γιατί ξέρω ότι όλοι λατρεύετε να βολτάρετε σε κάποιο κατάστημα ΙΚΕΑ αλλά ναι, το αντιλαμβάνομαι, θέλει χρόνο! Εδώ όμως μιλάμε για μια νέα εμπειρία shopping καθώς το pop-up store είναι ακριβώς όσο χρειάζεται! 

Διαθέτει 500 είδη οικιακού εξοπλισμού, που συνεχώς ανανεώνονται και οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν άμεσα. Επίσης, διαθέτει έτοιμες συνθέσεις από τις βασικές κατηγορίες του σπιτιού, ώστε να παίρνουμε έμπνευση και να δημιουργούμε σπίτια βγαλμένα από το pinterest!

Φυσικά και μπορείτε στο IKEA Pop-Up Store να παραγγείλετε όποιο από τα 7.500 διαθέσιμα προϊόντα των καταστημάτων επιθυμείτε και να το παραλάβετε κανονικά στο σπίτι σας ή από το κατάστημα ΙΚΕΑ Κηφισός! 

Το IKEA Pop-Up Store στεγάζεται σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο στην οδό Φίλωνος 59 και πλέον το μήνυμα είναι «Ο Πειραιάς μας φιλοξενεί έως 30 Νοεμβρίου»!

Όπως φαντάζεστε πήγα στα εγκαίνια και έπαθα τη γνωστή υστερία που παθαίνω πάντα στην ΙΚΕΑ! Ήθελα να φύγω με φορτηγό! Τελικά αποφάσισα να ξαπλώσω σε ένα τέλειο hypercute pastel pink διπλό κρεβάτι και να χαλαρώσω απολαμβάνοντας την απόλυτη αρμονία που μόνο οι Σκανδιναβοί ξέρουν να φέρνουν στα σπίτια μας...

 

* Το νέο ΙΚΕΑ Pop-Up Store θα λειτουργεί στον Πειραιά, οδό Φίλωνος 59, έως τις 30 Νοεμβρίου 2018.

Leave a Reply

go to top