Ένα project που θα σε πάει στα σύννεφα!

Η Μαίρη Καλύμνου είναι ένα πλάσμα που πραγματικά διαφέρει από τα κορίτσια που γνωρίζεις! Ταξιδιάρα όσο δεν πάει, πάντα υπέρκομψη, χαμογελαστή, αισιόδοξη και πολύ δημιουργική, εδώ και χρόνια διατηρεί ένα από τα πιο popular travel blogs της Ευρώπης, το MaryHop, ενώ πριν λίγο καιρό σκέφτηκε και πραγματοποίησε ένα μοναδικό concept, το THE VIP EXCELLENCE.

Μπορεί να απολαμβάνω τις πτήσεις μόνο ως επιβάτιδα, αλλά θέλησα να μάθω περισσότερα για το Κέντρο Καριέρας για αεροσυνοδούς που δημιούργησε καθώς πιστεύω ότι θα σας ενδιαφέρει πολύ! Να μια καριέρα που μπορεί να σε πάει στα σύννεφα!

Πες μας για το νέο σου μαγικό project;

Το νέο μου project, το The VIP Excellence, είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, ένα project όντως μαγικό που υλοποιήθηκε έπειτα από πολύ κόπο και προσπάθεια. Πρόκειται για ένα Κέντρο Καριέρας για αεροσυνοδούς, ένα κέντρο που δημιούργησα έπειτα από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της αεροπορίας και πιο συγκεκριμένα στο χώρο των vip jets. Το The Vip Excellence είναι ένας υπέροχος χώρος στο κέντρο της Αθήνας, απόλυτα αφοσιωμένος στην αεροπορία, στον οποίο διοργανώνω Vip Flight Attendant Seminars, θεματικά workshops, παρέχω υπηρεσίες σύνταξης βιογραφικού αλλά και καθοδήγησης για τη διαδικασία της συνέντευξης. Ουσιαστικά χτίζω τις καριέρες των κοριτσιών, μοιράζομαι μαζί τους τις γνώσεις μου, τους καθοδηγώ, τους προετοιμάζω και έπειτα φροντίζω να έρθουν σε επαφή με διάφορες εταιρείες που διαθέτουν vip jets, ώστε να βρούνε δουλειά. Το project αυτό είναι κυρίως αφοσιωμένο σε Vip Flight Attendants, ωστόσο εξυπηρετεί επίσης και commercial αεροσυνοδούς.

Πώς εμπνέονται τα νέα κορίτσια;

Τα κορίτσια εμπνέονται από αυτό που αποκαλώ εγώ real inspiration. Εμπνέονται από τη δική μου πορεία, τη δική μου καριέρα, από τη δική μου πραγματική ζωή - που κι εγώ ουσιαστικά ξεκίνησα από πολύ χαμηλά. Η έμπνευση τους αντλείται από κάθε μικρή λεπτομέρεια που θα βρούνε στο χώρο μου, στον οποίο υπάρχει ένα vintage wall gallery με διάφορες αεροσυνοδούς από κάθε δεκαετία, υπάρχουν έλικες αεροπλάνων, υπάρχουν επίσης και πολλές vip λεπτομέρειες που λατρεύει κάθε κορίτσι, κάθε ηλικίας. Το TVE είναι ενεργό έτσι κι αλλιώς σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες και διαθέτει επίσης και ένα ολοκληρωμένο website, έτσι είναι πολύ εύκολο να εμπνευστούν και online. Γενικά θα έλεγα, πως τα νέα κορίτσια εμπνέονται από κάτι ονειρικό που όμως είναι απτό, είναι αληθινό, είναι πραγματοποιήσιμο. Στο Κέντρο μου φροντίζω εγώ προσωπικά να νιώσει κάθε κορίτσι πως το όνειρό της μπορεί να πραγματοποιηθεί!

Τι νέο φέρνει στον αεροπορικό αέρα της χώρας ;

Το The Vip Excellence πρωτοπορεί στην Ελλάδα, μιας και είναι το μοναδικό Κέντρο Καριέρας για αεροσυνοδούς, όπου μία κοπέλα μπορεί να χτίσει την καριέρας της, μέσα από τις υπηρεσίες του CV Writing  και του Interview Coaching. Επίσης, το TVE είναι το πρώτο και μοναδικό αυτή τη στιγμή κέντρο στη χώρα, όπου πραγματοποιούνται Vip Flight Attendant Seminars, σεμινάρια που προετοιμάζουν και βοηθούν τις κοπέλες να μπούνε στον απαιτητικό χώρο των Vip Jets. Είναι κάτι τελείως νέο και φρέσκο, κάτι που αγαπήθηκε από την πρώτη κιόλας μέρα που βγήκε στον αέρα!

Γιατί μια κοπέλα να ακολουθήσει αυτόν τον κλάδο;

Ο χώρος της corporate αεροπορίας, ο χώρος των vip jets δηλαδή, είναι μία ευκαιρία να τελειοποιήσει μία κοπέλα τις ικανότητές της ως αεροσυνοδός, να περάσει σε ένα άλλο επίπεδο customer service, να εξελίξει τις γνώσεις της, να γνωρίσει επιφανείς επιβάτες, royalties και celebrities, να αυξήσει τις οικονομικές τις απολαβές και το κυριότερο για μένα, να εξυψώσει τα επίπεδα της αυτοπεποίθησής της φτάνοντας στο υψηλότερο σκαλί του χώρου αυτού. Μία καριέρα σαν Vip αεροσυνοδός, σου ανοίγει πολλές πόρτες και σου προσφέρει μεγάλες ευκαιρίες εξέλιξης. Απλά θέλει σωστή διαχείρηση και υπευθυνότητα.

Τι πρέπει να κάνει κάνεις για να ενταχθεί στην ομάδα ;

Για να μπορέσει μία κοπέλα να συμμετέχει στα σεμινάρια, θα πρέπει αρχικά να ρίξει μία ματιά στο πρόγραμμα του σεμιναρίου, να δει αν είναι κάτι που την ενδιαφέρει πραγματικά και έπειτα να δηλώσει το ενδιαφέρον της online, στέλνοντας ένα email ή κάνοντας online booking. Μπορεί φυσικά να μας βρει κάθε κοπέλα και στα τηλέφωνα επικοινωνίας που υπάρχουν στην ιστοσελίδα (2130413893), ώστε να την ενημερώσουμε για ό,τι χρειάζεται. Επειδή γνωρίζω όμως πως τα νέα κορίτσια είναι πολύ digital, μπορούν επίσης να επικοινωνήσουν μαζί μας και στη σελίδα μας στο facebook . Ανάλογα με το πρόγραμμα της κάθε κοπέλας αλλά και τις διαθέσιμες θέσεις στο κάθε σεμινάριο, μπορεί η κάθε κοπέλα να συμμετέχει στην ομάδα, κλείνοντας τη θέση της online.

     

Η πιο ωραία σου στιγμή μέχρι σήμερα με τις.. μαθήτριές σου!

Το πρώτο μου σεμινάριο πραγματοποιήθηκε 11-14 Ιουνίου και η αλήθεια είναι πως και οι τέσσερις ημέρες ήταν κάτι σαν “Dream Come True” στιγμές. Κάθε πεντάλεπτο ήταν φανταστικό, κάθε στιγμή ήταν μοναδική, μιας και ήταν για μένα ένα τεράστιο βήμα στην καριέρα μου και μία εκπληκτική εξέλιξη για τη δουλειά μου. Πέρασα από τη θέση της αεροσυνοδού στη θέση της instructor, μοιράστηκα την εμπειρία μου, τις συμβουλές μου, τις ανησυχίες μου και όλα αυτά τα tips για να ακολουθήσουν τα κορίτσια μου μία επιτυχημένη καριέρα. Αν μπορούσα όμως να ξεχωρίσω μία στιγμή, αυτή θα ήταν το τελευταίο πεντάλεπτο της τέταρτης ημέρας, όπου και είδα στα πρόσωπά τους τον ενθουσιασμό και την ικανοποίηση για όλα αυτά που διδάχθηκαν. Ήταν νομίζω η πιο δυνατή στιγμή μου, εκεί που ένιωσα πως το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε και είχε μάλιστα επιτυχία.

Τι έχει το πρόγραμμά σου για φέτος;

Έχω ήδη βγάλει το πρόγραμμα για τα σεμινάρια όλου του χρόνου, έχοντας στο πλάνο ένα 4μερο σεμινάριο κάθε μήνα (πέραν του Αυγούστου). Τον Οκτώβριο διοργανώνω το σεμινάριο στην πατρίδα μου, στην όμορφη Θεσσαλονίκη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στα κορίτσια της Βόρειας Ελλάδας να το παρακολουθήσουν πιο εύκολα. Θα είναι ένα εξάμηνο πολλής δουλειάς, με σεμινάρια και workshops κάθε μήνα, κάτι που δε μπορώ να κρύψω πως με γεμίζει ενθουσιασμό! Είναι τέλειο να ακολουθείς το όνειρό σου και να βλέπεις πως τριγύρω υπάρχει κόσμος που το αναγνωρίζει, το στηρίζει και το αγαπά εξίσου πολύ! Συνεχίζω επίσης τη διαδικτυακή μου παρουσία στο maryhop.com, το travel blog μου που ουσιαστικά με έφερε σε επαφή με όλα αυτά τα κορίτσια που με ακολουθούν γιατί αγαπούν τον τρόπο ζωής μιας αεροσυνοδού.

Και θυμήσου! 

Αγοράζοντας το σεμινάριο, λαμβάνεις αυτόματα δύο έξτρα υπηρεσίες δωρεάν: το CV Writing και το Interview Coaching, τα οποία θα γίνουν έπειτα από προσωπικό ραντεβού με την κάθε κοπέλα ξεχωριστά. Επίσης, ειδικά για το πρώτο και το δεύτερο τμήμα, η τιμή του σεμιναρίου είναι σε προσφορά, σχεδόν 50% με το επόμενο να διοργανώνεται για τις 9-12 Ιουλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες στη σελίδα των διαθέσιμων ημερομηνιών.

Leave a Reply

go to top