Καστανιά Αρκαδική από την Korres!

Μια νέα παγκόσμια καινοτομία στην αντιγήρανση έρχεται από την Korres, με βάση την αρκαδική καστανιά. Με ολοκληρωμένη φυσική αντιρυτιδική δράση σε όλες τις διαστάσεις, βάθος, πλάτος και επιφάνεια, κατάφερε το απίστευτο, 100% των γυναικών να δηλώνει ότι είναι η καλύτερη αντιρυτιδική κρέμα που δοκίμασε ποτέ!

 

Μήπως είναι η στιγμή να τη δοκιμάσεις κι εσύ;

 

Δοκίμασα την κρέμα νυχτός και είδα αποτέλεσμα στις μικρές ρυτίδες γύρω από τα μάτια και στα δύσκολα σημεία, από τις πρώτες 4 ημέρες!

 

Δες την ολοκληρωμένη σειρά και δοκίμασέ την για να μου πεις κι εσύ αν ανήκεις στο ... 100% των γυναικών που τη λάτρεψαν!


 

Η Αρκαδική Καστανιά ανήκει στα κορυφαία ελληνικά φυσικά αντιοξειδωτικά συστατικά του project AGROCOS και αποτελεί τη βάση της νέας αντιρυτιδικής σειράς ΚΟΡΡΕΣ.

Προς την κατεύθυνση ανάδειξης και αξιοποίησης εγχώριων φυτών και βοτάνων, η ΚΟΡΡΕΣ σε συνεργασία με το Eργαστήριο Bιολογικής Γεωργίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, επέλεξε την Αρκαδία ως την καταλληλότερη περιοχή για τη βιολογικά πιστοποιημένη καλλιέργεια της Καστανιάς. Η Καστανιά είναι ένα δένδρο που έχει ενσωματωθεί στο αρκαδικό περιβάλλον στο πέρασμα των αιώνων, ώστε δεν απαιτείται η χρήση αγροχημικών για να εξασφαλιστεί η απόδοση της καλλιέργειας.

 

 

Leave a Reply

go to top