Έκανα μεσοθεραπεία και μοιράζομαι την εμπειρία μου!

Εντάξει, αλήθεια, δεν έχω λόγια! Είμαι ενθουσιασμένη και τον τελευταίο καιρό μιλάω μόνο για αυτό στις φίλες μου! Το Vampire Lift ή αλλιώς η μεσοθεραπεία όπως τη λέμε πιο απλά, είναι ίσως το next big thing για τις 30άρες της γενιάς μου, που θέλουν στα 40 τους να δείχνουν μόλις...32!

Κι όμως γίνεται! 

Θα ξεκινήσω με το εξής: ΔΕΝ ΠΟΝΑΕΙ.

Και συνεχίζω! Πρόκειται ίσως για μία από τις πλέον πολυσυζητημένες και δημοφιλείς θεραπείες αυτή τη στιγμή στον κόσμο ( οι celebrities τη λατρεύουν!), καθώς το Vamprire Lift (ή αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες PRP όπως είναι το όνομά της στα ελληνικά) είναι η αγαπημένη θεραπεία των σταρ του Χόλιγουντ που την επιλέγουν εδώ και χρόνια. Όμως από τη στιγμή που η Kim Kardashian μοιράστηκε με τους ακολούθους της στα social media την εμπειρία της θεραπείας, το Vampire Lift βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης του κοινού. Η αλήθεια όμως είναι πως, πέρα από τη δημοσιότητα που έχει πάρει, η αυτόλογη μεσοθεραπεία με αυξητικούς παράγοντες PRP είναι μία θεραπεία που χαρίζει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα αντιγήρανσης και λάμψης και γι’ αυτό ακριβώς έχει και τόσο μεγάλη ζήτηση. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Και επειδή ποτέ δεν θέλω να γράφω για κάτι που δεν έχω κάνει, θα σας πω, ότι πριν από ένα μήνα επισκέφθηκα τον κ. Χρήστο Μεγαπάνο, στο REGEN, έκανα 3 συνεδρίες Vampire Lift και είμαι ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ με την εικόνα της επιδερμίδας μου! Το ίδιο και όσοι με βλέπουν!

Μετά τις δύο γέννες, το δέρμα μου ήταν αφυδατωμένο και συχνά όταν με έβλεπα στον καθρέφτη, σχεδόν στεναχωριόμουν που η κούραση και η ταλαιωπρία, είχαν αποτυπωθεί στην επιδερμίδα μου. Μίλησα με τον κ. Μεγαπάνο και μου συνέστησε το Vampire Lift ως τον ιδανικό τρόπο για να ξανα αγαπήσω το πρόσωπό μου! Και είχε δίκιο!

Τι ακριβώς περιλαμβάνει η διαδικασία:

Το βασικό πλεονέκτημα της αυτόλογης μεσοθεραπείας είναι και η βάση της θεραπείας, δηλαδή το γεγονός πως αυτό που εγχέεται στο δέρμα δεν είναι κάποιο ξένο σώμα ή ουσία αλλά το ίδιο σου το αίμα. Γι’ αυτό θεωρείται και μία από τις πιο ασφαλείς θεραπείες της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής. Κατά τη συνεδρία, ο γιατρός παίρνει με αιμοληψία μία μικρή ποσότητα αίματος και το επεξεργάζεται κατάλληλα, προκειμένου να πάρει τα απαραίτητα αιμοπετάλια στην ποσότητα που χρειάζεται. Στη συνέχεια τα εγχέει στο δέρμα του προσώπου και του λαιμού με τη μορφή της μεσοθεραπείας, δηλαδή με μικρο-ενέσεις σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των ινοβλαστών για άμεση και μεγαλύτερη παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Πώς μεταφράζεται αυτό σε εικόνα; Δέρμα πιο σφριγηλό, λαμπερό και στιλπνό, καθώς και λείανση ρυτίδων και ουλών. 

Στην παραπάνω φωτογραφία, κάνω μια παράλληλη θεραπεία καθαρισμού με υαλουρονικό που στην ουσία βοηθά ακόμα περισσότερο το δέρμα να αποκτήσει ξανά τη λάμψη του!

 

Χρόνοι & Λεπτομέρειες που θες να γνωρίζεις:

Η όλη διαδικασία δεν διαρκεί πάνω από 30 λεπτά και συνήθως προτείνονται 2-3 συνεδρίες το χρόνο για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Δεν πονάει, δεν έχει αίματα, φεύγεις από το ιατρείο και πας κανονικά στη δουλειά σου σαν να μη συνέβη τίποτα! 

 

Στην ουσία πρόκειται για μια επένδυση που κάνεις για το μέλλον σου! Γιατί ποια από εμάς δεν θέλει στα 40 της να μοιάζει με 32;;;;

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μιλήστε με τον ίδιο τον γιατρό, κ. Χρήστο Μεγαπάνο ή κάντε κλικ εδώ!

Leave a Reply

go to top