Αυτή είναι η δική μου αγαπημένη απόχρωση τής Tone Supreme!

Μήπως ήρθε η στιγμή να ασχοληθείτε πραγματικά με τα μαλλιά σας; Μήπως ανήκετε σε εκείνες τις γυναίκες που δεν έχουν βρει το φυσικό τους χρώμα ή έχουν παραμελήσει τα μαλλιά τους και έχουν αφήσει τα λευκά να κάνουν την εμφάνισή τους επειδή καμία βαφή δεν σας κάλυπτε; Αν ναι, τότε η Tone Supreme του Schwarzkopf είναι η νέα ημιμόνιμη βαφή ρεφλέ που ήρθε να αλλάξει μια για πάντα τα δεδομένα του χρώματος!

 

Με 5 φανταστικές αποχρώσεις (ξανθό σκούρο, ξανθό μεσαίο, ξανθό ανοιχτό, ξανθό σαντρέ και ασημί ανοιχτό) η Tone Supreme του Schwarzkopf υπόσχεται και πραγματοποιεί ομοιόμορφα φυσικά ρεφλέ, φυσικό αποτέλεσμα, ενισχύει το χρώμα καλύπτοντας τα λευκά και δημιουργεί μια νέα εικόνα σας στον καθρέφτη! Αγάπησα τις ημιμόνιμες βαφές Tone Supreme από την πρώτη στιγμή. Γιατί ένιωσα ότι ήρθαν να καλύψουν ένα κενό στην αγορά πολύ σημαντικό. Ήρθαν να «μιλήσουν στην καρδιά» εκείνων των γυναικών που δεν έχουν βρει το φυσικό χρώμα για τα μαλλιά τους, το χρώμα που να τους δίνει αυτοπεποίθηση ή εκείνων που έπειτα από πολλά χρόνια με βαφές αποφάσισαν να μην ξανα-ασχοληθούν πια με τα μαλλιά τους! 

Δοκιμάστε μία από τις 5 αποχρώσεις της ToneSupreme, επιλέξτε εσείς το toningτης φυσικής απόχρωσης που επιθυμείτε και δείτε στον καθρέφτη φυσικά, ομοιόμορφα, λαμπερά ρεφλέ που θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση! Η δική μου αγαπημένη απόχρωση είναι η 9.0, το ξανθό ανοιχτό δηλαδή! Πιστεύω ακράδαντα ότι ταιριάζει απόλυτα στις Ελληνίδες, πόσο μάλλον στις πιο ώριμες γυναίκες που έχουν ξέρετε, αυτά τα αριστοκρατικά χαρακτηριστικά και το ξανθό ήταν πάντα το χρώμα τους! Καλύψτε τα λευκά και απολαύστε λαμπερά, φυσικά ρεφλέ! Μήπως ήρθε η ώρα λοιπόν να βγείτε για βόλτα;

Η Tone Supreme του Schwarzkopf είναι η ημιμόνιμη βαφή που θα αγαπήσει κάθε γυναίκα! Εσείς τη δοκιμάσατε;

Με όλη μου την αγάπη,

Μυρτώ

 

 

Photos | Alexandros Makris

Leave a Reply

go to top