8 χρήσεις του Bio-Oil που δεν ήξερες! Και δεν φανταζόσουν!

Θα εντυπωσιαστείτε, το ξέρω! Να 8 χρήσεις του Bio-Oil που δεν είχατε φανταστεί ποτέ!

  1. Για να αντιμετωπίσετε ακόμα πιο αποτελεσματικά την ανομοιόμορφη υφή που μπορεί να εμφανίζεται σε κάποια σημεία πιο έντονα, όπως γοφοί και μηροί, μπορείτε να προσθέσετε λίγες σταγόνες Bio-Oil στο scrub σας κάνοντας μασάζ στα επίμονα σημεία κατά τη διάρκεια του ντους ή του μπάνιου σας. 
  2. Χρησιμοποιήστε το Bio-Oil σε καθημερινή βάση για να αποφύγετε σημάδια ξηροδερμίας στα άκρα και ειδικότερα σε σημεία που είναι εκτεθειμένα και ταλαιπωρούνται περισσότερο τους καλοκαιρινούς μήνες όπως οι αγκώνες και οι φτέρνες.  
  3. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με ραγάδες και ουλές, τότε έχετε το σωστό προϊόν στα χέρια σας. Βελτιώστε την όψη τους έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για την παραλία, κάνοντας μαλάξεις με κυκλικές κινήσεις στην περιοχή, δύο φορές ημερησίως, τουλάχιστον για 3 μήνες και απολαύστε τα αποτελέσματα.
  4. Χρησιμοποιείστε το Bio-Oil, μετά την αποτρίχωση και θα δείτε ότι θα σας ανακουφίσει και θα μειώσει άμεσα τυχόν ερεθισμούς.
  5. Συμπληρωματικά στην καθημερινή σας περιποίηση και ομορφιά, μπορείτε να απλώσετε λίγη ποσότητα Bio-Oil σε πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και να συνεχίσετε με την κρέμα σας για περισσότερη ενυδάτωση που είναι τόσο απαραίτητη τους μήνες αυτούς. 
  6. Εφαρμόστε καθημερινά Bio-Oil μετά το μπάνιο, το ντους, την ηλιοθεραπεία ή το κολύμπι. Κάντε απαλό μασάζ στην επιδερμίδα, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη προσοχή στα ξηρά σημεία. 
  7. Ξεχωριστά από την εφαρμογή του στο πρόσωπο και το σώμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και ως μαλακτικό για τα μαλλιά που ταλαιπωρούνται σημαντικά από τον δυνατό καλοκαιρινό ήλιο! Εφαρμόστε κατά τη διάρκεια του λουσίματος σε νωπά μαλλιά μια μικρή ποσότητα Bio-Oil από τη μέση έως τις άκρες των μαλλιών σας,  αφήστε το για λίγα λεπτά, και μετά ξεβγάλετε με το σαμπουάν σας. Το αποτέλεσμα είναι απλά μοναδικό: απαλά, λαμπερά και μεταξένια μαλλιά σε λίγα μόλις λεπτά! 
  8. Για τα ενοχλητικά σημάδια από τα κουνούπια και τα ζουζούνια της φύσης μπορείτε και πάλι να χρησιμοποιήσετε το Bio-Oil και να απαλλαγείτε γρήγορα από αυτά. 

Άντε καλό καλοκαίριιιιιι!!!!

 

Leave a Reply

go to top