3 πράγματα να πάρεις μαζί σου στις διακοπές!

Η λίστα για τα must have των διακοπών είναι ατελείωτη και όσο τη σκέφτεσαι και την αναλύεις τόσο προσθέτεις!

Όμως - και λέω όμως- οι διακοπές θέλουν ανάλαφρη διάθεση και ελαφριά βαλίτσα! Μην κάνεις το λάθος να κουβαλήσεις μαζί σου όλο σου το σπίτι γιατί θα συνειδητοποίησεις για ακόμα μια χρονιά, πως σχεδόν όλα όσα πήρες μαζί σου είναι άχρηστα σε ένα περιβάλλον διακοπών!

 

Από την άλλη είναι και κάποια πράγματα που είναι πολυχρηστικά, είναι απαραίτητα και αν δεν τα πάρεις μαζί σου θα το μετανιώσεις! Η λίστα με τα δικά μου 3 απαραίτητα πράγματα;

 

 

1. Ένα Power Bank, ένας φορητός φορτιστής δηλαδή που τον έχω πάντα στην beach bag μου για παν ενδεχόμενο!

2. Ένα ειδικό νεσεσέρ για το βρεγμένο μου μαγιό! Δεν το ξεχνάω ποτέ, καθώς θέλω πάντα να αλλάζω μαγιό στην παραλία, ειδικά αν πρόκειται να κάτσουμε ως αργά και ένα τέτοιο νεσεσέρ θα σε σώσει από μια τσάντα που όλα βρέχονται και χαλάνε όταν βάλεις μέσα το μαγιό σου!

3. Το σαμπουάν βαθιάς θρέψης, Mythic Olive, της Botanic Therapy της Garnier που θα σε προστατεύσει από… την καταστροφή των μαλλιών σου από τον ήλιο και το αλάτι!

Τα μαλλιά σου στις διακοπές, και ενώ εσύ ξεκουράζεσαι και χαλαρώνεις, έχουν την τάση να θαμπώνουν και να ταλαιπωρούνται.

Μην τα αφήσεις στην τύχη τους! Όταν επιστρέψεις στο ξενοδοχείο απόλαυσε ένα υπέροχο μπάνιο με τη σειρά Mythic Olive και προστάτευσε τα μαλλιά σου από την καλοκαιρινή φθορά! Έτσι ο Σεπτέμβριος θα σε βρει πιο λαμπερή από ποτέ!

 

Καλό μας καλοκαίρι!

Leave a Reply

go to top